No to wypadałoby żebym i ja się przedstawił.
Jestem Darek, mam 22 lata i za niecały miesiąc będę absolwentem filologii angielskiej w specjalizacji tłumacza.
Jestem wielkim fanem post-apokaliptycznych klimatów. Gra taka jak Fallout 2 była moim pierwszym rpg, a film Mad Max 2 czy gra Stalker należą do moich ulubionych rodzynków.
Podobnie jak Rudolf, z Neuroshimą nie miałem dużego kontaktu, jedyne co liznąłem to fabuła, profesje i ogólne wyobrażenie świata. W mechanikę średnio się zagłębiałem, gdyż wiedziałem, że i tak w to nie będę miał możliwości zagrać (znajomi z okolic wolą sesje D&D..., a to system którego ja nie trawię). Poza kronikami Fall szukałem jakiejś post apokaliptycznej tekstówki. Na próżno. Więc jakie było moje zdziwienie i zadowolenie, gdy całkowicie niespodziewanie dowiedziałem się od walesa o projekcie. Prawda jest taka, ze nigdy nad czymś takim nie pracowałem, zaś jeśli chodzi o twórczość zazwyczaj pisałem w realiach fantasy, a post apo czy s-f kończył jedynie na konceptach. Chce jednak żebyście wiedzieli, że w miarę możliwości (i jeśli wyobraźnia pozwoli) chętnie pomogę w realizacji projektu. Chce spróbować więc swoich sił i poza satysfakcją mam nadzieję na poznanie ciekawych ludzi, którzy dzielą wspólne zainteresowania. Liczę na owocną współpracę

Moje Hobby to: militaria, historia od II Wojny Światowej, s-f, fantasy, sztuki walki, pisanie krótkich opowiadań, stare filmy, a przede wszystkim muzyka

Pozdrawiam